Dell Technologies moderniseert zijn systeembeveiliging

Het IT-bedrijf heeft nieuwe beveiligingsoplossingen voor endpoints geïntroduceerd die zijn ontworpen om bedreigingen voor computers beter te voorspellen, op te sporen en aan te pakken.

post-image-3
Het IT-bedrijf kondigde aan dat resellers van Dell Technologies-producten nu toegang krijgen tot op AI gebaseerde support, tools en een cloudportal via de ProSupport for PC-suite.
De verbeteringen aan de ProSupport voor PC-suite zijn bedoeld om de IT-toegankelijkheid, de mogelijkheden voor oplossingen op afstand, bruikbare aanbevelingen en aanpasbare beheermogelijkheden op PC's te verbeteren.
Dankzij deze updates kunnen professionals op afstand profiteren van gepersonaliseerde IT-ondersteuning en een veiligere pc-ervaring.

De functies die zijn toegevoegd aan de ProSupport for PC-suite zijn gebaseerd op kunstmatige intelligentie met continue beschikbaarheid om IT-ondersteuning gemakkelijker en beter aanpasbaar te maken. Dell introduceert ook nieuwe endpoint security-aanbiedingen om een nieuw niveau van beveiliging te bieden op de veiligste zakelijke pc's op de markt.
De ProSupport Suite voor PC's is ontworpen om de productiviteit en uptime te maximaliseren met nieuwe functies om IT-ondersteuning op maat te maken 
 
De nieuwe functies van de ProSupport voor PC-suite zullen vanaf 19 oktober beschikbaar zijn voor klanten via Dell resellers.
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close