Hoe Crosscall zijn zakelijke smartphones nog "duurzamer" maakt

De "made in France" all-terrain mobiele toestellen worden sterker met de komst van een nieuw productgamma. De apparaten, die volledig demonteerbaar en repareerbaar zijn en 3 jaar garantie hebben, zijn slimmer, veelzijdiger en duurzamer dan ooit tevoren...

post-image-3
De Franse specialist in mobiele toestellen die bestand zijn tegen de meest extreme gebruiksomstandigheden, onthult twee nieuwe toestellen met nieuwe technologieën om te voldoen aan de nieuwste behoeften van professionals.
De eerste, CORE-S4 genaamd, is een hybride model tussen een touchton telefoon en een smartphone gebaseerd op het Kaïos besturingssysteem dat toegang geeft tot de meest populaire applicaties (WhatsApp, Facebook...). 

De tweede, de CORE-M5 is AER (Android Enterprise Recommended) gecertificeerd en uitgerust met de Qualcomm SM6115 (Octo-core) processor om een optimale navigatie te garanderen voor professionele gebruikers in de meest extreme omgevingen. 
Het toestel kan met handschoenen worden bediend, of als walkie-talkie worden gebruikt met de CROSSCALL X-TALK-toepassing voor onmiddellijke en gelijktijdige communicatie met meerdere personen.
Met zijn reparatie-index van 8,8/10 is het een van de meest repareerbare toestellen ter wereld en dus bijzonder duurzaam. 

De twee toestellen vervolledigen een reeks smartphones en tablets speciaal voor professionals (CORE-X4 en CORE-T4 tablet), die binnenkort zal worden uitgebreid met de komst van de CORE-X5 smartphone en de CORE-T5 tablet in de eerste helft van 2022. En daarna, nieuwe 5G terminals.

De eerste Crosscall-toestellen van de CORE-reeks, die in februari 2020 werden gelanceerd, onderscheidden zich op de markt door hun uitgebreide garantie van 3 jaar. 
Het moet gezegd worden dat het Franse merk vooral het concept van duurzaamheid cultiveert, aangezien het zijn terminals zo ontwerpt dat ze zeer resistent en waterdicht zijn en een lange levensduur van de batterij hebben. 

Smartphones en tablets die snel de aandacht hebben getrokken van professionals in alle sectoren, zoals de SNCF of de Gendarmerie en de Nationale Politie in Frankrijk, die tegen het einde van het jaar zullen zijn uitgerust met 200.000 smartphones en 20.000 tablets. 

Om de duurzaamheid van haar terminals te garanderen, legt Crosscall zeer veeleisende kwaliteitsnormen op, zoals de militaire norm MIL STD 810H, en heeft zij onlangs haar eigen reeks crashtests (Crosscall Standards) opgezet in haar laboratorium in het zuiden van Frankrijk in Aix-en-Provence. 
 
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close