Jan De Blauwe versterkt het managementteam van NVISO

De Brusselse specialist in cyberbeveiliging verwelkomt Jan De Blauwe in zijn managementteam. De voormalige CISO van BNP Paribas Fortis wordt nu Chief Operations Officer en Managing Director van het adviesbureau op het gebied van cyberbeveiliging.

post-image-3
Na 8 jaar groeit het jonge cyberbeveiligingsadviesbureau uit Brussel snel (geschatte omzet van 20 miljoen euro) met zijn 140 werknemers. 

Met de komst van Jan De Blauwe in het NVISO managementteam toont de onderneming haar bereidheid om haar Europese expansie voort te zetten na haar internationale activiteiten in Duitsland te hebben opgestart. 

Met zijn grote expertise in cybersecurity (Chief Information Security Officer voor BNP Paribas Fortis, voorzitter van de Belgische Cyber Security Coalition, na 10 jaar in de VS bij Lucent en Verizon), zal Jan De Blauwe zich richten op de verdere internationale ontwikkeling van het bedrijf. 

Naast projecten in de financiële sector omvat de portefeuille van NVISO klanten uit de technologische, digitale en industriële sector. Haar deskundigen ondersteunen ook de meest gevoelige overheidsinstellingen bij de beveiliging van hun informatie.

"NVISO heeft een solide reputatie opgebouwd als superspecialist en pure speler in cybersecurity", aldus het bedrijf.

Kurt Ceuppens, mede-oprichter van de vennootschap, blijft Voorzitter van de Raad van Bestuur van NVISO Holding en Gedelegeerd Bestuurder van NVISO België. In deze hoedanigheid zal Kurt Ceuppens ook verantwoordelijk blijven voor de algemene strategie van het bedrijf, met een verhoogde focus op de expansiestrategie van NVISO.
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close