ALSO steunt jonge technologiebedrijven

Het IT-bedrijf roept op tot sollicitaties om de prijs voor Startup van het Jaar in de wacht te slepen. Alle bedrijven met innovaties voor de IT-industrie worden uitgenodigd om zich tot 31 augustus aan te melden.

post-image-3
De winnaars krijgen toegang tot ALSO's uitgebreide ecosysteem van 110.000 resellers wereldwijd om de commercialisering van hun producten te stimuleren. 
Bovendien is de organisator van deze 8e editie van de Start Awards van plan de winnaars te steunen met maximaal 20 000 euro aan informatietechnologie of mankracht indien extra inspanningen nodig zijn om de commercialisering op gang te brengen of te verbeteren. 
Startende ondernemingen zullen ook profiteren van marketingondersteuning door ervaren verkoopteams. 

Om voor de Startup Award in aanmerking te komen, moeten bedrijven een business case indienen waarin zij hun businessmodel schetsen en het potentieel en de innovatiekracht van hun idee voor de IT-sector toelichten. 
Een jury van deskundigen zal vervolgens de meest veelbelovende kandidaten selecteren, die vervolgens worden uitgenodigd voor een live virtuele presentatie medio september. 

"Met deze prijs creëren we een belangrijke springplank voor jonge technologiebedrijven. Naast een uitgebreid netwerk bieden wij hen een platform voor directe samenwerking en verkoopkansen met leverancierspartners en ICT-wederverkopers van ALSO. Bovendien kunnen onze partners een concurrentievoordeel behalen door nieuwe en innoverende oplossingen op de markt te brengen. Deze prijs creëert dus een win-win situatie voor alle betrokken partijen," vat Gustavo Möller-Hergt, CEO van ALSO, samen.
 
Geïnteresseerde bedrijven kunnen hun aanvragen voor de ALSO Start-Up Award rechtstreeks naar info@also.com sturen onder vermelding van #startupaward.
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close