Hybride werk: de terugkeer naar het kantoor in kwestie

Uit een studie blijkt dat er grote verschillen zijn wat betreft de terugkeer naar het werk. Een meerderheid van de managers wil hun werknemers terug op het terrein zien. De meeste managers willen hun werknemers terug op kantoor zien, maar dit is lang niet het geval voor werknemers ...

post-image-3
Nu de beheersingsmaatregelen beginnen te worden opgeheven en een terugkeer naar een normale situatie dreigt, verwachten veel beleidsmakers de voordelen van een echt hybride werkmodel. 
De verwachtingen van de beleidsmakers en de werknemers lopen echter uiteen wat de terugkeer naar werk op de werkplek betreft. 
Bijna 56% van de besluitvormers wereldwijd zou graag zien dat werknemers meer tijd op locatie doorbrengen, terwijl slechts 26% van de werknemers zou overwegen weer aan het werk te gaan.

Deze resultaten suggereren dat bedrijfsleiders met hun werknemers in gesprek moeten gaan om hun verwachtingen beter te begrijpen. Om een sterk hybride werkmodel te creëren waarmee zij het toekomstige talent kunnen aantrekken dat zij nodig hebben. 
De meest vooruitstrevende industrieën zien dit dan ook nu al als een kans om telewerkprogramma's volledig te ondersteunen en toegang te krijgen tot een grote internationale talentenpool... 
Maar ook om de bedrijfsflexibiliteit te maximaliseren en tegelijk aanzienlijke besparingen te realiseren.  
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close