Horus boekhoud software gaat naar school

Hénallux is de eerste school voor hoger onderwijs in de Federatie Wallonië-Brussel die de Belgische boekhoudsoftware Horus onderwijst. Dit besluit past in het streven om jonge mensen op te leiden in de realiteit van de markt.

post-image-3
In het kader van de bacheloropleiding Boekhouden heeft de Hogeschool Namen-Luik-Luxemburg, Hénallux, besloten het boekhoudprogramma van het Belgische bedrijf Horus Software te doceren, dat goed bekend is bij bedrijven en fiduciaires die gespecialiseerd zijn in boekhoudkundig beheer. 
Deze keuze sluit aan bij de wens van de school om jonge vakmensen op te leiden in overeenstemming met de realiteit van de markt. 
Het is de eerste keer dat een instelling voor hoger onderwijs van de Onderwijsfederatie Wallonië-Brussel een boekhoudoplossing van de nieuwe generatie op basis van artificiële intelligentie in haar curriculum integreert.

"Deze IT-oplossing heeft een totaal andere filosofie dan andere en opent het leergebied voor studenten. Zij benaderen het ontwerp van papierloze, inheemse kunstmatige intelligentie, en ontdekken een andere, meer pragmatische manier van boekhouden", legt Anne Rinchard, hoogleraar boekhouden bij Hénallux, uit.
 
Show More
Back to top button
Close
Close