Samuel Maeseele neemt de leiding over als sales manager van Whitesky.cloud België

Cloud-as-a-service provider Whitesky.cloud heeft Samuel Maeseele aangesteld als Sales Director voor België. De aanstelling past in de ambitie van de Gentse start-up om zich te vestigen als white label cloud-as-a-service provider in Europa.

post-image-3
Het jonge Gentse bedrijf (Lochristi), opgericht door Jeroen Van Langenhove, Geert Audenaert en Hans Vanlinschoten en gespecialiseerd in white-label cloud computing voor integratoren, telecom- en andere service providers, kondigt de aanstelling aan van Samuel Maeseele als Channel Sales Manager voor België. 
Met deze aanwerving wil Whitesky.cloud de relatie met de verschillende verkoopskanalen versterken en zich vestigen op de markt van white label cloud-as-a-service in België.

Met 10 jaar ervaring in de telecommunicatiesector bij Proximus, Destiny en Orange, zal Samuel Maeseele nu verantwoordelijk zijn voor de uitbreiding van de verkoopkanalen van het bedrijf in België en de ontwikkeling van distributieprogramma's in een wereldmarkt die nog steeds gedomineerd wordt door grote internationale spelers.

"Whitesky.cloud is uniek in de markt en heeft een groot groeipotentieel, zowel in België als in Europa. Door gebruik te maken van de softwarestack van het Belgische bedrijf GIG.Tech is er geen sprake van vendor lock-in en worden de gegevens lokaal in België opgeslagen. Klanten kiezen een van onze locaties en hebben volledige controle over hun gegevens. Bovendien kunnen zij snel aan de slag met hun eigen cloudomgeving, onder hun eigen naam en zonder voorafgaande investeringen in hardware en software. Het aanbod stelt integrators, telecom- en service providers ook in staat om hun marktpositie te versterken, zowel financieel als strategisch", aldus Whitesky.cloud. 

 
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close