Digital Realty erkend als "leider" in datacenterdiensten

Het IT-bedrijf is onlangs door IDC MarketScape uitgeroepen tot "leider" onder de aanbieders van colocatie- en interconnectiediensten voor datacenters.

post-image-3
Digital Realty kondigde aan dat het voor het tweede opeenvolgende jaar is uitgeroepen tot "Leader" in IDC MarketScape's Worldwide Datacenter Colocation and Interconnection Services 2021 Vendor Assessment.

Het IDC MarketScape-rapport belicht de evolutie van het wereldwijde platform van het bedrijf in de afgelopen 18 maanden, dat "zich heeft ontpopt als een mededinger voor de implementatie van hybride cloudinfrastructuur voor ondernemingen, met een focus op het leveren van diverse en flexibele best-in-class oplossingen." 
In de beoordeling wordt ook de wereldwijde uitbreiding van Digital Realty aangehaald, waaronder de overname van Interxion in 2020, die de positie van het bedrijf in de EMEA-regio aanzienlijk heeft versterkt.

Het rapport erkent Digital Realty als een specialist in "datacenteroplossingen, connectiviteitsoplossingen en cloudconnectiviteitsoplossingen".
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close