Pieter Geeraerts neemt de leiding van de bankdivisie van de Isabel-groep over

De financiële onderneming heeft Pieter Geeraerts aangesteld als hoofd van haar dienstenafdeling voor banken. Hij zal verantwoordelijk zijn voor de marketing van alle banktoepassingen van de Belgische fintech.

post-image-3
Als Vice-President Sales & Marketing Banking zal Pieter Geeraerts verantwoordelijk zijn voor de verkoop en marketing van het Isabel 6-platform, de KUBE blockchaintoepassing voor digitaal identiteitsbeheer, en de Ibanity XS2A API aggregatie-oplossing voor financiële entiteiten. 
Net als Alex Dossche, die onlangs werd benoemd tot hoofd van de B2B-toepassingen bij Isabel Group, zal ook Pieter Geeraerts deel uitmaken van het directiecomité van de groep.

Voorheen was Pieter Geeraerts verantwoordelijk voor de verkoop bij bankkaartbeheerder Worldline. Vervolgens stapte hij in 2018 over naar fintech MobileXpense, een bedrijf in de portefeuille van diens durfkapitaalbedrijf. 

Pieter Geeraerts heeft ook zijn sporen verdiend in de telecomsector bij Alcatel, gedurende bijna vijftien jaar, vóór de overname door Nokia. 
Daarna trad hij in dienst bij Basware als hoofd van België, Nederland en Frankrijk, alvorens over te stappen naar Worldline om de internationale verkoop in Europa te ontwikkelen. 

Na drie jaar stapte Pieter Geeraerts over naar MobileXpense, dat sterk groeide via een Europese buy and build strategie. Pieter Geeraerts is burgerlijk ingenieur elektronica en behaalde een MBA aan de Vlerick business school in Gent.
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close