Arrow Electronics lanceert nieuwe Citrix backup service voor Microsoft 365

De leverancier van technologiediensten heeft een nieuwe clouddienst onthuld voor het maken van back-ups van toepassingen in de Microsoft 365-cloud.

post-image-3
IT-bedrijf Arrow Electronics, dat tegen 2020 naar verwachting een omzet van 29 miljard dollar zal realiseren, lanceert een nieuwe Citrix ADC-oplossing (Application Delivery Controller) als een volledig beheerde dienst om optimale applicatieondersteuning te bieden, evenals upgrade, configuratie en back-up. De Microsoft 365-dienst zal in eerste instantie beschikbaar zijn via ArrowSphere, het multi-tiered cloudplatform van Arrow.

"Beheerde diensten op applicatieniveau stellen klanten in staat om de interne efficiëntie te verbeteren, de gebruikerstevredenheid te verhogen en interne teams de vrijheid te geven om zich te concentreren op vooruitgang in plaats van tijd te besteden aan het begrijpen van de talloze technische uitdagingen die zich voordoen bij het installeren van applicaties in de cloud", vat Cedric Doignie, vice president of transformation and business services voor Arrow's enterprise IT solutions business in EMEA, samen.

"Deze aanbiedingen stellen kanaalpartners in staat om een proces te bieden voor het beheren, onderhouden en upgraden van applicaties gedurende de gehele levenscyclus van cloudklanten. Hierdoor kunnen organisaties hun bedrijfsdoelstellingen blijven halen terwijl gegevens veilig en geback-upt blijven", zegt Ethan Fitzsimons, channel sales manager voor Citrix. 
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close