SAP maakt de winnaars bekend van de "Best of Customer Success Awards 2021

Het IT-bedrijf heeft zijn klanten beloond die het voorbije jaar uitstekende prestaties hebben geleverd bij de implementatie van hun SAP-oplossing en die daar meetbare voordelen uit hebben geput.

post-image-3
De laatste editie van de "Best of Customer Success Awards" werd afgesloten met een wedstrijd tussen 15 projecten die werden geanalyseerd door een professionele jury die de verschillende fasen (voorbereiding, planning, uitvoering en bereikte voordelen) onderzocht alvorens de winnaars aan te wijzen.

In totaal werden 9 klanten bekroond tijdens een online prijsuitreiking.
Voor het eerst kon ook het publiek virtueel aan de stemming deelnemen. 

De genomineerden werden in drie categorieën verdeeld. De categorie "bedrijfstransformatie" is bestemd voor grootschalige projecten waarbij de activiteiten van een bedrijf grondig worden herzien. 
De categorie "Rapid Delivery" is voor projecten die snel werden opgeleverd en waarbij interessante resultaten snel konden worden gemeten. 
De categorie "Innovatie", ten slotte, is bestemd voor projecten met een innovatief karakter waarbij de implementatie van de software tot een complete revisie heeft geleid.

Hier is de lijst van bedrijven die een SAP "Best of Customer Success" award hebben ontvangen:

Business Transformatie" categorie: 

Goud - Galapagos
Zilver - Agristo
Brons - Daikin Europa

Snelle levering. Categorie: 

Goud - INNO
Zilver - Galler
Brons - ODTH

Categorie "Innovatie" : 

Goud - Terumo
Zilver - Infrabel
Brons - Sibelco


"De juiste technologie, op de juiste plaats, op het juiste moment, stelt reeds sterke merken in staat om sterke, groeiende bedrijven te worden. We zien het dit jaar weer bij al deze genomineerden. Vereenvoudiging, versnelling of innovatie van bedrijfsprocessen zijn steeds meer aan de orde van de dag. De winnaars van vandaag zijn een bron van inspiratie voor alle ondernemers", aldus Stijn De Beuckelaer, Managing Director van SAP BeLux.

De jury bestond uit Tom Aerden, Director Channel & Alliance bij SAP BeLux - Ans De Lathouwer, Project Manager bij SAP BeLux - Niels Huybrechts, Innovation & Value Advisor bij SAP BeLux - Johan Maes, Project Manager bij SAP BeLux - Erwin Van der Lee, Quality Director bij SAP Nederland - Patrick Vervondel, Head of Premium Engagement bij SAP BeLux
 
 
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close