Together Services, het nieuwe vlaggenschip van het Salesforce ecosysteem in België

De Belgische ICT-dienstverleners NRB en Cronos starten een joint venture om Salesforce CRM-oplossingen op de markt te brengen. De nieuwe structuur, Together Services genaamd, zal werk bieden aan ongeveer 15 mensen uit de twee IT-groepen.

post-image-3
De Belgische IT-groepen NRB en Cronos hebben de oprichting aangekondigd van een nieuwe onderneming, Together Services, die voor 50% in handen is van de ondernemingen Oeco Group en Xplor Group (Cronos Group) en die geleid zal worden door de huidige CEO van Afelio (NRB Group), Olivier Lallemand.

De nieuwe joint venture zal alle Salesforce-modules op de markt brengen en ondersteunen via een nieuwe structuur van ongeveer 15 mensen uit de entiteiten van NRB en Cronos Group. 
De onderneming is van plan in het eerste jaar 10 extra werknemers aan te werven en verwacht in die periode een omzet van ongeveer 2 miljoen euro te genereren. 

"De oprichting van de joint venture Together Services stelt ons in staat de specifieke sterke punten van Cronos-medewerkers op het gebied van Salesforce-tools te combineren met de expertise van NRB in bepaalde sectoren, zoals de publieke sector, de financiële sector, nutsbedrijven en de industrie, of op het gebied van service management en cloud migraties", bevestigt Olivier Lallemand, CEO van de nieuwe onderneming. 

Met de oprichting van deze nieuwe entiteit wordt ook het bereik van Cronos (voornamelijk in Vlaanderen) en NRB (voornamelijk in Wallonië) uitgebreid tot het hele land. 

De Together Services-teams zullen nauw samenwerken met de verkoopteams van de NRB-groep voor Wallonië, Brussel, het Groothertogdom Luxemburg en Frankrijk (Franstalige klanten) enerzijds, en de Cronos-groep voor Nederlandstalige klanten anderzijds. 
"Dankzij het netwerk van beide ondernemingen zullen wij meer dan 10.000 klanten en prospects kunnen bereiken", aldus de CEO van de nieuwe entiteit.

Together Services is gevestigd in het centrum van Luik.
 
 
 
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close