Fortinet integreert Secure SD-WAN in Google Cloud

De cybersecurityspecialist heeft de integratie van zijn Secure SD-WAN-oplossing in het Network Connectivity Center van Google Cloud aangekondigd.

post-image-3
Meer dan 90 % van de bedrijven maakt tegenwoordig gebruik van multi-cloud en hybride clouds met applicaties die zowel op locatie als in datacenters of in de cloud worden gehost. 
Ongeacht waar deze toepassingen zich bevinden, de ervaring van de eindgebruiker moet nu volledig naadloos zijn, wat organisaties ertoe aanzet toepassingen en gegevens over clouds, datacenters en externe locaties heen met elkaar te verbinden, soms ten koste van de veiligheid en de operationele productiviteit. 

Met de nieuwe Secure SD-WAN-integratie met Google Cloud kunnen gezamenlijke klanten van beide bedrijven nu profiteren van volledige beveiliging en een optimale gebruikerservaring van de cloud en on-ramp clouddiensten.
Fortinet brengt de voordelen van zijn Secure SD-WAN naar Google Cloud NCC-gebruikers om hun connectiviteit naar multi-site omgevingen te verbeteren, evenals instances en applicaties op Google Cloud. 

De Secure SD-WAN-oplossing is ontworpen om naadloos on-ramp cloudverbindingen te orkestreren om netwerkconnectiviteit te bieden die de bedrijfsproductiviteit op alle locaties en cloudomgevingen over de hele wereld kan ondersteunen.

"Met de integratie van de Fortinet Secure SD-WAN-oplossing met Google's Network Connectivity Center bieden we ondernemingen de middelen om on-ramp cloud hubs naar de cloud, tussen clouds en binnen de cloud te beveiligen," aldus John Maddison, EVP of Products en CMO, Fortinet.
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close