Capco breidt zijn activiteiten uit met een nieuwe dienst "ICT-risicodiensten

De specialist in technologie- en managementadvies lanceert "ICT Risk Services", een nieuwe adviesactiviteit in België om de uitdagingen van cybercriminaliteit en datalekken aan te pakken.

post-image-3
Het nieuwe bedrijf wil een kader bieden voor de problemen op het gebied van cyberbeveiliging en gegevensbescherming die een must zijn geworden voor financiële, gezondheids- en overheidsinstellingen die moeten waken over de persoonsgegevens van miljoenen mensen.

"Dit is een logische stap in onze groei in België. Digitalisering en de voordelen ervan in termen van transparantie en toegankelijkheid blijven een positieve ontwikkeling voor ondernemingen en hun klanten, vooral in deze tijd van beperkingen. Het brengt echter ook een aantal nieuwe uitdagingen met zich mee," aldus Jeroen Dossche, Managing Partner van Capco België.

De ICT Risk Services business zal geleid worden door Alexandre Vandeput, die in zijn nieuwe rol een sterke achtergrond in risicomanagement, digitale transformatie en antiwitwaspraktijken meebrengt. Het kantoor in Brussel zal ook worden versterkt met specialisten op het gebied van IT-beveiliging en gegevensbescherming.

"Onze nieuwe consulting business zal zich richten op drie belangrijke gebieden - cloud computing en outsourcing, gegevensbescherming en privacy, en cybersecurity - om een dienstenaanbod te bieden waarmee onze klanten een sterke verdediging kunnen opbouwen tegen externe of interne cybersecurity en gegevensbedreigingen," aldus Alexandre Vandeput.
 
Show More
Back to top button
Close
Close