Dell technologies richt zich weer op zijn partners

Het IT-bedrijf heeft besloten uitsluitend met zijn partners te werken om zijn datacenteroplossingen voor het middensegment van de markt op de markt te brengen.

post-image-3
"Wij werkten al nauw samen met een paar selecte partners die over uitgebreide ervaring en expertise in hun respectieve sectoren beschikken", zegt Alain Van Den Heuvel, Sales Director Mid-Market bij Dell Technologies België.

Voor nieuwe klanten "hebben wij daarom besloten om voortaan met onze partners samen te werken, omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit voor alle betrokken partijen de interessantste methode is", aldus de bedrijfsleider.

De nieuwe aankondiging omvat met name een uitgebreide reeks producten en diensten voor servers, opslag, back-up, HCI en netwerken.

"Het afgelopen jaar is gebleken hoe belangrijk het voor bedrijven is om een succesvolle digitale strategie te ontwikkelen. Onze partners hebben een cruciale rol gespeeld om het voor Belgische bedrijven gemakkelijker te maken om vanop afstand te werken en om hun digitale transformatie te realiseren. Deze rol zal in de toekomst meer dan ooit nodig zijn. Onze verschuiving van de focus naar de mid-market ligt volledig in lijn met deze filosofie", aldus Koen Segers, Channel Director Belux bij Dell Technologies:

Dell Technologies zegt echter dat er op dit moment niets verandert voor zijn bestaande klanten in het middensegment van de markt. Bovendien blijven de medewerkers van Dell Technologies de toegewijde contactpersonen voor hun klanten, in samenwerking met hun partners.
 
Show More
Back to top button
Close
Close