Fons Schootstra neemt de leiding van de nieuwe structuur van CCV Benelux

De specialist in digitale betalingen heeft de hergroepering aangekondigd van zijn activiteiten in België en Nederland. Er komt een nieuwe organisatie die geleid wordt door één enkel directieteam voor de Benelux. Onder de vleugels van Fons Schootstra.

post-image-3

De nieuwe organisatie van CCV, die vanaf april de in Nederland en België gevestigde teams zal hergroeperen, moet toelaten om het aanbod van het bedrijf voor kleine en middelgrote ondernemers in de Benelux te verbeteren. En tegelijk haar positie op de twee markten in dit segment te consolideren.

"Wij willen onze krachten bundelen en nog meer aandacht schenken aan de klant. Een van onze grote doelstellingen is om de omnichannel betaaloplossingen beter toegankelijk te maken voor kleine en middelgrote bedrijven", zegt Enny van de Velden, CCO van de CCV-groep.

In het kader van haar strategie 2023 laat het berijf ook weten dat het verder wil groeien en innoveren binnen haar eigen Benelux-markt, die als springplank zal dienen voor verdere groei. "Wij zullen nieuwe oplossingen aanbieden voor de KMO in Duitsland, een andere belangrijke KMO-markt, en daarna verdere groeiplannen aankondigen".

Het is dus Fons Schootstra die vanaf 1 april de teugels in handen krijgt van deze KMO-structuur voor de Benelux. Hij zal zich focussen op de integratie van het producten- en dienstenaanbod op de beide markten, met een langetermijnfocus op de omnichannel betalingsportefeuille en de uitmuntende klantenservice.

Het bedrijf CCV is de belangrijkste betaalprovider in Nederland, zowel qua transacties als terminals die gebruikt worden in het KMO-segment. In België staat CCV op de tweede plaats op de markt van terminals, transacties en e-commerce met meer dan 40.000 verkooppunten.

Show More
Back to top button
Close
Close