Dilaco zal de cybersecurity-oplossing Auriga verdelen

De specialist in betaalmiddelen Auriga meldt een nieuw strategisch partnerschap met de provider van IT-diensten uit Grimbergen. Een partnerschap op het gebied van technologie en services, gericht op de bankensector in de Benelux.

post-image-3

Met dit nieuwe partnerschap wil het bedrijf Dilaco zijn aanbod in consultancy en services uitbreiden met de cybersecurity-oplossing "Lookwise Device Manager" van Auriga om selfservice digitale bankactiva, webkanalen en werkstations op afstand te beveiligen die door de medewerkers van banken gebruikt worden.

Een oplossing voor de financiële sector "om de veiligheid van apparatuur te monitoren en te beheren, bedreigingen te voorkomen en nog sneller en efficiënter te reageren op incidenten".

De technologie van Auriga vormt daarmee een aanvulling op de IT-ondersteunende diensten die het bedrijf Dilaco levert aan financiële instellingen in de Benelux.

Het aanbod bestaat voornamelijk uit hulpdiensten, bewakingsdiensten voor apparatuur voor selfbanking, coördinatie van geldtransportdiensten en onderhoud van apparatuur. Diensten dus  die de continue toegang tot liquiditeit kunnen versterken en de continuïteit van de dienstverlening voor banken in België kunnen verzekeren.

"Onze gemeenschappelijke klanten zullen profiteren van  bescherming en een betere controle van hun netwerktoestellen, die essentieel zijn voor de dienstverlening aan de klant", aldus Vincenzo Fiore, CEO van Auriga.

Show More
Back to top button
Close
Close