ITANCIA zal de Avaya Cloud Office oplossing verdelen in België

De specialist in geïntegreerde digitale communicatieoplossingen voor bedrijven en openbare instellingen heeft een distributieakkoord afgesloten met ITANCIA voor de verdeling van de "Avaya Cloud Office" oplossing op de Belgische markt. Met deze commerciële operatie kan de verdeler zijn waaier Unified Communications-oplossingen in de cloud uitbreiden.

post-image-3

Het bedrijf Avaya zet zijn marketingstrategie verder die gericht is op distributiekanalen in België. Naast de traditionele integratoren van zijn oplossingen wil deze specialist in digitale B2B communicatieoplossingen zijn marketingstrategie in België uitbreiden door zich te wenden tot partners die meestal niet actief zijn op de telefonie /UC-markt.

In deze context koos het er onlangs voor om samen te werken met de distributeur ITANCIA om de geïntegreerde communicatieoplossing Avaya Cloud Office uit te rollen, waarvan het belangrijkste voordeel volgens het bedrijf ligt "in het grote gebruiksgemak en de lage initiële investeringskosten".

"ACO opent de wereld van Unified Communications voor organisaties die zich traditioneel focussen op netwerkbeveiliging en -technologie. Met deze oplossing kunnen zij gemakkelijk mobiele telefonie toevoegen", stipt het bedrijf Avaya aan.

Distributeur ITANCIA Benelux van zijn kant is verheugd over het nieuwe samenwerkingsakkoord. "Wij zijn blij met dit partnerschap en het statuut van verdeler met toegevoegde waarden voor Avaya Cloud Office voor de Belgische markt. Met dit aanbod kunnen wij onze waaier unified communications-oplossingen in de cloud uitbreiden. Bovendien zullen wij kunnen inspelen op de groeiende vraag bij onze commerciële partners met het vooruitzicht om over te stappen van on-site telecommunicatie naar telecommunicatie in de cloud. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat de prestaties en de eenvoud van de Avaya-oplossing, gecombineerd met onze expertise op het gebied van unified communicatons, ervoor zullen zorgen dat onze commerciële partners over een van de beste oplossingen op de markt zullen beschikken", aldus Carlos De State, Country Manager ITANCIA Benelux.

Met meer dan 4.000 commerciële partners draait de activiteit van de ITANCIA-groep rond 4 elkaar aanvullende diensten: verdeling, renovatie, herstellingen en gepersonaliseerde logistieke diensten.

"ITANCIA levert producten en diensten via een indirect B2B distributiekanaal. Onze commerciële partners zijn operatoren, providers van cloud diensten, systeemintegratoren en resellers. In de Benelux focussen wij ons vooral op de KMO-markt. Zelfs als een aantal commerciële partners ook actief zijn bij grote bedrijven", legt de verantwoordelijke van het bedrijf voor de Benelux uit.

Ter herinnering, de "Avaya Cloud Office" oplossing is een unified communications-oplossing die diverse vormen van communicatie bijeenbrengt op één platform, gehost in de cloud, waarbij de klanten voor de dienst betalen via een maandelijks of jaarlijks abonnement. Een oplossing die geïntegreerd kan worden in een 200 toepassingen van derden, waaronder Slack, Salesforce, Office365 of Google G-suite.

Show More
Back to top button
Close
Close