Tom Sluys benoemd tot Country Manager van Check Point Software BeLux

De specialist in cybersecurity-oplossingen heeft Tom Sluys benoemd tot Country Manager BeLux. Met zijn meer dan 25 jaar ervaring in de IT-wereld is hij een echte veteraan.

post-image-3

Vooraleer hij opklom tot het hoofd van Check Point Software, heeft Tom Sluys verschillende verkoop- en directiefuncties gehad bij IT-bedrijven zoals IBM en Lenovo.

Tom is gepassioneerd door Edge-technologieën en het potentieel van het Internet of Things, maar is zich ook ervan bewust dat deze technologieën een bron zijn van nieuwe uitdagingen op het gebied van beveiliging. Het is zijn ambitie om met Check Point een pioniersrol te spelen in het aanbieden van oplossingen die aan deze dringende noden beantwoorden.

Tom Sluys zal Ken Tomassen opvolgen, regionaal directeur bij Check Point Software Technologies.

"Bedrijven groot en klein zijn verwikkeld in een transformatieproces naar allerlei soorten cloud services. De beveiliging en bescherming van werkplekken op afstand zijn sleutelelementen geworden in de strategie van bedrijven die zich aan het `nieuwe normaal` aanpassen", aldus de nieuwe Country Manager bij Check Point.

De laatste zes maanden werden bedrijven en organisaties in België en het Groothertogdom gemiddeld 265 keer per week aangevallen. Niet minder dan 95% van de malware bestanden werd per mail verstuurd, wat het belang onderlijnt van zowel een sterkere beveiliging als van opleiding in beveiliging, om deze transitie aan te kunnen.

 

Show More
Back to top button
Close
Close