Panasonic wil connected toestellen veroveren

De Japanse computerreus werkt samen met de provider van IT-diensten Yotta om een nieuwe oplossing uit te werken voor het beheer van apparatuur met internetverbinding in moderne slimme steden.

post-image-3

Panasonic is een samenwerking aangegaan met de leverancier van diensten en software voor connected apparatuur Yotta, om dienstverleners een compleet nieuwe oplossing te bieden die een revolutie teweeg zal brengen in de manier waarop ze hun infrastructuur beheren.

De Alloy-applicatie die door het bedrijf Yotta ontwikkeld wordt en de  Toughbook Android-terminals van Panasonic worden voorgesteld als een oplossing om organisaties te helpen hun diensten te transformeren, zoals afvalsortering, het onderhoud van groene ruimtes, de straatreiniging, het beheer van eigendommen, wagenparken en snelwegen, maar ook milieuhygiënecontroles en licentiebeheer.

Het Alloy-platform integreert naadloos de processen door apparatuur (straatverlichting, vuilnisbakken, privéterrein, bomen in parken, enz.) te verbinden met systemen en mensen om zo de operationele prestaties en efficiëntie te optimaliseren.

"Het beheer van connected toestellen is essentieel om moderne slimme steden te beheren. Dit is het startpunt voor lokale gemeenschappen en andere organisaties die hun dienstverlening radicaal willen veranderen om de efficiëntie en effectiviteit te vergroten ", aldus Anique Bravenboer, Alliance Manager bij Yotta.

Show More
Back to top button
Close
Close