Dell Technologies optimaliseert zijn partnerprogramma

Het IT-bedrijf heeft verschillende wijzigingen aangebracht aan zijn programma voor commerciële partners. Verbeteringen op het gebied van cloud management en van de (X)aaS-cataloog van het bedrijf.

post-image-3

Dell Technologies heeft verschillende verbeteringen aangekondigd op het gebied van cloud management en de (X)aaS-cataloog van het bedrijf, die de partners ten goede zullen komen.

Concreet zal de Flex On Demand cataloog voortaan de partners een aantal opties bezorgen waarmee zij een oplossing kunnen aanbieden die het reëel verbruik van de geleverde diensten kan meten, terwijl zij hier ook hun eigen diensten met toegevoegde aarde aan kunnen toevoegen.

Dell Technologies heeft bovendien de waaier voordelen uitgebreid die hun commerciële aanpak vereenvoudigen. Tot de belangrijkste verbeteringen behoort het aanbod van het bedrijf voor een korting met 20% voor Flex On Demand aanbevelingen. De korting is van toepassing op het "committed contact value" (CCV) van de opslag-, HCI, CI en Data Protection- oplossingen.

Tegelijkertijd heeft Dell Technologies beslist om een eenmalige korting toe te kennen voor de financiering van de servers. En tot slot neemt het bedrijf een vooraf-goedgekeurde tarifering Flex On Demand in gebruik, die de facturatie en boekhouding van vaak gekozen configuraties moet versnellen.

Deze nieuwe incentives gelden voor alle regio`s waar Flex On Demand beschikbaar is.

Show More
Back to top button
Close
Close