Dell Technologies versterkt zijn `as-a-Service` strategie

Het Amerikaanse IT-bedrijf wil hiermee reageren op de sterke vraag naar agility- en as-a-service projecten. Tegen 2021 zouden die een groei moeten kennen van 300%.

post-image-3

Het bedrijf Dell Technologies meldt dat het van plan is om zijn as-a-Service oplossingen aan te vullen met het APEX-project en de toegang tot zijn oplossingen voor klanten en partners te vereenvoudigen, zoals voor zijn opslagdiensten, servers, netwerken, hyperconvergente infrastructuren, pc, enz.

Het nieuwe project moet dus zijn as-a-Service en cloud-strategieën verenigen, evenals zijn technologisch en commercieel aanbod. In het kader van deze strategie zullen de bedrijven genieten van een meer coherente as-a-Service ervaring, of zij nu hun workload uitvoeren on site, in de edge of in de cloud.

"Het APEX-project biedt onze klanten een keuze, eenvoud en een coherente ervaring die zijn gelijke niet kent op de markt", aldus Jeff Clarke, COO en Vice President van Dell Technologies.

"Tegen einde 2021 zullen de wendbaarheid en aanpasbaarheid waarmee het as-a-Service abonnement gepaard gaat, zorgen voor een verdrievoudiging van de vraag naar infrastructuur on site, geleverd via flexibele oplossingen voor verbruik as-a-Service", zo verklaart van zijn kant Rick Villars, Group Vice President, Wordwide Research bij IDC.

De schaalbare Storage as-a-Service (STaaS) -opslagoplossing van Dell, beschikbaar in de eerste helft van 2021, biedt diensten voor gegevensblokken en -bestanden naast een brede waaier functionaliteiten.

STaaS werd ontworpen voor OPEX-transacties; het laat toe om de STaaS-bronnen gemakkelijk te beheren via het Dell Technologies Cloud dashboard.

Show More
Back to top button
Close
Close