Belgisch bedrijf Cipal Schaubroek behaalt de Fujitsu Partner Innovation Award

Het Belgische bedrijf ontving de prijs voor de beste partner van Europa voor digitale infrastructuren 2020. De laureaat behaalde uitzonderlijke resultaten in de datacenter-industrie.

post-image-3

De jaarlijkse Fujitsu prijzen voor innovatie belonen de essentiële rol van partners die klanten in staat stellen om te profiteren van het uitgebreide gamma producten en diensten van Fujitsu.

Tijdens de ceremonie heeft de IT-gigant ook de uitzonderlijke realisaties bekroond van partners die in het voorbije jaar uitblonken in het leveren van klantgerichte oplossingen in een moeilijke en instabiele markt. Dat gaat met name om het Belgische bedrijf Cipal Schaubroek, dat de prijs voor beste partner op het gebied van digitale infrastructuur ontving; om Sancluster (Duitsland) dat de prijs voor de beste dienstverlener ontving, en om Harel Technologies (Israël) dat uitgeroepen werd tot Rising Star.

De grote winnaar van de prestigieuze Innovation Award is het bedrjf Cutter uit het Verenigd Koninkrijk, specialist in virtualisering. Het behaalde de Innovatie 2020 prijs omwille van een grootschalig IT-project in een Britse school voor jonge blinden en slechtzienden.Dit project, waarmee virtuele lessen geïmplementeerd kunnen worden voor de leerlingen, won het van de finalisten WestMedica en Napakeo, die eveneens projecten ingediend hadden die een antwoord bieden op de noden die er dit jaar door de pandemie gecreëerd zijn.

Alle laureaten zullen toetreden tot het adviserend comité van Fujitsu-partners om mee te helpen de toekomstige distributiestrategie van Fujitsu te bepalen.

 

Show More
Back to top button
Close
Close