Mondial Relay breidt zijn netwerk ophaalpunten verder uit in België

Het netwerk voor de verdeling van pakjes heeft een partnerschap getekend met EG Group. 250 benzinestations van Texaco en Esso zullen voortaan de 1.100 reeds in België bestaande afhaalpunten versterken. Met de bedoeling om tegen het inde van het jaar 1.500 ophaalpunten te bieden.

post-image-3

Mondial Relay meldt dat het zijn 1.100 afhaalpunten die in België actief zijn, gaat versterken om zo beter in te spelen op de behoeften van de klanten voor een afhaalpunt in de buurt, en het verzenden en afhalen van hun pakjes te vereenvoudigen.

Dankzij een nieuw akkoord met EG Group zullen een 250 bijkomende afhaalpunten operationeel worden bij de Texaco- en Esso-benzinestations van de EG-groep.

"De e-commerce sites worden steeds meer gesmaakt door de gebruiker - onze klanten zoals Vinted, Newpharma, Decathlon, zagen hun online verkoop sinds Covid-19 stijgen. Om beter te beantwoorden aan de behoeften van de klanten, die steeds vaker kiezen voor een levering in de buurt, werken wij eraan om ons netwerk uit te breiden om tegen het einde van het jaar 1500 afhaalpunten te bereiken, en versnellen wij onze aanwezigheid in Vlaanderen", aldus Jean-Pierre Herdies, CEO voor België en Nederland.

De afhaalpunten zijn al aanwezig in buurtwinkels (supermarken, krantenwinkels, bloemisten, droogkuis, enz.) en worden dus binnenkort ook aangeboden in bijna 250 benzinestations waar de pakjes tussen 8u en 19u opgehaald of afgeleverd kunnen worden.

Show More
Back to top button
Close
Close