MediaMarktSaturn wordt erkend Apple serviceprovider

De Europese elektronicaketen zet een belangrijke nieuwe stap in zijn ontwikkeling door een erkende Apple dienstverlener te worden. Dit zijn de details.

post-image-3

MediaMarktSaturn, de Europese keten voor consumentenelektronica, zet een nieuwe stap nu het erkend serviceprovider van Apple wordt. Concreet zal het bedrijf in zijn winkels iPhones onmiddellijk herstellen door oorspronkelijke Apple wisselstukken te gebruiken. Deze nieuwe dienst zou tegen einde 2021 beschikbaar moeten zijn in 12 Europese landen, waaronder België.

"Door onze omnichannel aanpak kunnen wij  onze klanten de best mogelijke dienstverlening aanbieden op alle kanalen - via de app, de website, en vooral in onze winkels, die de kern vormen van ons bedrijfsmodel. De nieuwe certificering als `Apple serviceprovider` is een andere belangrijke stap in ons traject om ons nog beter naar onze klanten te oriënteren", aldus Ferran Reverter, CEO van de groep MediaMarktSaturn Retail.

Om de klantgerichtheid nog te versterken investeert het bedrijf ook doelgericht in de competenties van zijn personeel. Dat is waarom de keten "Passion4Customer" gelanceerd heeft in het hele bedrijf, een aangepast opleidingsprogramma.

Show More
Back to top button
Close
Close