SD Worx uitgeroepen tot "Representative Vendor" in de Gartner Market Guide

Het Gartner-instituut heeft opnieuw de payroll- en HR-dienstverlener uitgeroepen tot "Representative Vendor" in zijn Market Guide voor Multicountry Payroll Solutions. Een erkenning die het kreeg omwille van zijn digitale automatiseringsstrategie.

post-image-3

Net als andere jaren heeft Gartner zijn Market Guide voor Multicountry Payroll Solutions gepubliceerd. Het Payroll en HR-dienstenbedrijf SD Worx komt er opnieuw in voor als een van de "representative vendors" in de markt voor Multicountry Payroll Solutions.

SD Worx dankt deze goede resultaten aan zijn RPA-oplossing (Robotics Process Automation) waarmee een twintigtal payroll processen geautomatiseerd kunnen worden. Het gaat om repetitieve administratieve processen, zoals het eenvoudig invoeren van ziektedagen en het tijdig verwerken van nieuw aangeworven personeel.

Buiten de erkenning van de Representative Vendors stelt Gartner ook een aantal nieuwe trends vast in het payroll-landschap: "Tegen 2023 zal 50% van alle loonverwerkingen, audits en managed services geautomatiseerd zijn en zonder manuele interventie behandeld worden".

De impact van COVID-19 op de loonadministratie werd ook geanalyseerd: "De cloud-infrastructuur heeft een belangrijke rol gespeeld bij het verzekeren van de continuïteit van de activiteiten en de goede werking van bedrijfskritische processen in het geval van een storing. Een chatbot of virtuele assistent zou een ideale manier moeten zijn om de betrokkenheid van de medewerkers te verhogen".

"Met de overname van de Adessa-oplosing in april dit jaar breiden wij ons aanbod in de cloud verder uit, terwijl wij onze Digital Assistant in andere landen gaan uitrollen, na de lancering ervan in België", stipt Kobe Verdonck bij SD Worx aan.

Show More
Back to top button
Close
Close