Dave Shull aan het hoofd van Poly

De specialist in communicatieoplossingen voor bedrijven (voorheen Plantronics) heeft Dave Shull benoemd tot President en CEO van de organisatie. Een veteraan in telecommunicatie en technologie die kan bogen op 15 jaar ervaring in de sector.

post-image-3

Dave Shull volgt hiermee Robert Hagerty op, CEO ad interim sinds februari 2020. Poly heft laten weten dat die laatste Voorzitter van de beheerraad blijft en zijn rol terug zal opnemen binnen de benoemings-, governance- en strategiecommissies. Hij blijft ook voorzitter van de commissies mergers & acquisitions. Terwijl Mary Tseu Vice-President blijft van de beheerraad.

"Dave Shull is een echte tech-veteraan. Zijn expertise in het beheer van wereldwijde operaties en telecommunicatie, gecombineerd met zijn lange leiderschapservaring en zijn frisse ideeën maken van hem een uitstekende leider voor Poly", zo verklaarde Roberg Hagerty.

"De COVID-19-pandemie heeft de wereld veranderd, in het bijzonder de manier waarop wij met elkaar in contact komen en communiceren, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Wij verwachten dat de overgang naar telewerken en de cloud zich zal verderzetten. De commerciële opportuniteiten die uit deze revolutie voortvloeien zijn enorm", zegt van zijn kant Dave Shull.

Show More
Back to top button
Close
Close