Arrow Electronics breidt zijn samenwerking met Amazon Web Services uit

De technologieverdeler heeft aangekondigd dat hij zijn partnerschap met Amazon Web Services verdiept door het aantal certificeringen te verhogen en door een nieuw opleidingsprogramma te introduceren.

post-image-3

Arrow heeft Amazon Web Services via zijn ArrowSphere-platform geïntegreerd in zo`n 19 Europese landen en heeft nu certificeringen in alle belangrijke programmacategorieën, inclusief beveiliging. Het bedrijf maakt ook bekend dat het de mijlpaal van 100 AWS-certificeringen behaald heeft via het partnernetwerk, waarmee het zijn expertise op het gebied van cloud computing bevestigt.

Zowel de commerciële partners van Arrow als hun eindklanten hebben nu toegang tot de combinatie van de web services van Amazon,  bovenop de diensten met toegevoegde waarde van Arrow. Ze zullen dus de oplossingen kunnen kiezen die nodig zijn ter ondersteuning van lokale pre-sales, commerciële ontwikkeling, verbeterde betalingsmogelijkheden, factuurbeheer en gespecialiseerde opleidingen zoals het Arrow Cloud Belts opleidingsprogramma.

Dit programma is bedoeld om de klanten van het channel te helpen de vaardigheden te verwerven die nodig zijn om AWS-certificeringen te behalen. "Als distributeur van cloud services spannen wij ons in om onze klanten te helpen nieuwe mogelijkheden te ontwikkelen, hun cloud-praktijken uit te breiden en hun AWS-ervaring te optimaliseren", aldus Alexis Brabant, vice president sales van de IT-solutions activiteit van Arrow in de EMEA-regio.

Ter herinnering, het platform voor cloud-beheer ArrowSphere is bedoeld om de verbinding tussen de leveranciers van clouddiensten, de klanten van het channel en de eindklanten te vereenvoudigen door een unieke interface te bieden voor de aankoop en het beheer van online producten en diensten (IaaS, PaaS en SaaS).

Show More
Back to top button
Close
Close