Unit4 komt in handen van Kerridge Commercial Systems

De Britse leverancier van ERP-software meldt dat hij zijn Nederlandse tegenhanger Unit4 overgenomen heeft. Een overname die beschouwd wordt als een strategische zet van KCS op de Benelux-markt, en positief zou zijn voor de ontwikkeling van het bedrijf Unit4 Wholesale.

post-image-3

De overname zou de activiteiten van de specialist in ERP-oplossingen Unit4 Wholesale geen halt toeroepen; het zal volgens zijn nieuwe eigenaar Kerridge Commercial Systems, "de ontwikkeling van bestaande softwareoplossingen verderzetten".

"Unit4 Wholesale maakt momenteel deel uit van de KCS-groep die zich focust op de wereldwijde markt van handel en distributie. Met deze overname verdubbelen wij onze inkomsten op het Europees continent, wat onze capaciteit nog meer verhoogt zodat alle klanten hiervan profiteren", aldus Ian Bendelow, CEO van Kerrigde Commercial Systems.

Deze overname moet ook de aanwezigheid van KCS op de Benelux-markt versterken, via een uitgebreid gamma aanvullende oplossingen die nu ter beschikking staat van de partners van de twee bedrijven.

Show More
Back to top button
Close
Close