Arrow Electronics zal de beveiligingsoplossingen van Centrify verdelen

De technologieleverancier heeft een paneuropees distributieakkoord afgesloten met beveiligingsspecialist Centrify. Het nieuwe akkoord slaat op de hele waaier PAM-oplossingen (Privileged Access Management) van de fabrikant.

post-image-3

Het nieuwe partnerschap met Arrow wil, volgens het bedrijf, "de diepte, breedte en reikwijdte van onze channel strategie uitbreiden".

De beveiligingsoplossingen die door het bedrijf Centrify ontwikkeld worden dienen om organisaties te beschermen tegen ongeoorloofde toegang en inbreuken op data, door de autorisaties voor de personeelsleden en steeds vaker ook voor machines te beheren- gegevens die vaak verspreid zijn over hybride en multicloud-omgevingen.

Moderne bedrijven hebben een aanpak nodig voor toegangsbeheer met speciale rechten. Een kluis met wachtwoorden volstaat niet meer om het risicolandschap te beveiligen. Potentiële doelwitten van aanvallen zoals de cloud, DevOps, containers en microservices hebben de complexiteit van IT aanzienlijk verhoogd.

De PAM-aanpak van Centrify, die draait rond identiteit, is daarom gebaseerd op het principe van zero vertrouwen: "u vertrouwt niets, alles wordt altijd geverifieerd en alle toegangsrechten zijn standaard zoveel mogelijk beperkt".

"Veel gegevensinbreuken gebeuren doordat men door middel van gestolen toegangsgegevens met de nodige rechten toegang verkrijgt tot kritieke infrastructuren en tot gevoelige data. De cybersecurityoplossingen van Centrify bieden een antwoord op de beveiligingsuitdagingen waarmee de organisaties geconfronteerd worden bij hun digitale transformatieprojecten", stipt Alexis Brabant aan, Vicepresident verkoop bij de  IT-bedrijfsactiviteiten van Arrow voor de EMEA-regio.

Show More
Back to top button
Close
Close