Hoe Extreme Networks zijn partners ondersteunt tijdens de "heropening"

Het bedrijf meldt dat het zijn klanten en partners wil helpen om hun omgeving aan te passen in het kader van de "terugkeer naar het normale", dankzij een initiatief gebaseerd op nieuwe tools.

post-image-3

Extreme Networks lanceert "NewNormal", een nieuw initiatief bedoeld om de klanten en partners te helpen hun werkomgeving aan te passen in het kader van de "terugkeer naar het normale". Dat houdt onder andere de terugkeer naar de kantoren in van de medewerkers die vandaag telewerken, het eerbiedigen van de regels voor sociale afstand, en de controle van de stromen binnen het bedrijf.

Het initiatief omvat ook tools en installaties die de bedrijven helpen om de configuratie van hun netwerk te optimaliseren en rationaliseren nu de medewerkers terugkeren naar de kantoren van het bedrijf, en zich beter in regel te stellen met de voorschriften voor sociale afstand binnen de gebouwen.

Concreet is de strategie gebaseerd op een aanbod van data in de cloud  (een aanbod van 30 dagen door andere leverancier op de markt). Zo zullen alle nieuwe klanten van ExtremeCloudIQ die over een Pilot-abonnement beschikken, vanaf 1 juli toegang hebben tot onbeperkte date zolang hun abonnement duurt. De bestaande klanten kunnen de rest van dit jaar eveneens genieten van deze onbeperkte toegang.

Het helpplan wil ook soepele werkomgevingen faciliteren bij de geleidelijke terugkeer van de medewerkers naar hun werkplek, door de beheerders in staat te stellen het netwerk voortdurend aan te passen aan de evolutie in de behoeften van de gebruikers, toestellen, en het verkeer.

Het bevat ook een beter beheer van de ruimte, om de HR- en juridische afdelingen te helpen de werkomgeving aan te passen en afstand tussen mensen te behouden. En het voorziet een monitoring van de IoT-toestellen, en robotautomatisering en tools die de activiteit van toestellen en de beweging van gebruikers op het hele netwerk van het bedrijf moeten opvolgen.

Show More
Back to top button
Close
Close