Dell en VMware partners om AI in virtuele omgeving te stimuleren

Computerreus Dell EMC heeft nieuwe oplossingen voorgesteld die de uitrol van artificiële intelligentie in de VMware-omgevingen moeten versnellen.

post-image-3

De nieuwe "Dell EMC Ready" oplossingen zijn gebaseerd op VMware Cloud Foundation en zijn bedacht om de bedrijven te helpen om de voordelen van AI zo goed mogelijk te benutten dankzij de combinatie van Dell EMC-systemen en de nieuwe functionaliteiten van VMware vSphere 7, met BitFusion, en VMware Cloud Foundation.

Dell Technologies is, zo zegt het bedrijf "de eerste leverancier die nieuwe virtualisatiecapaciteiten biedt voor AI en geavanceerde IT in de VMware omgevingen". De nieuwe functies voor systeembeheer en on-demand verbruik moeten daarmee een optimaal beheer bieden voor de AI-projecten in private en publieke clouds.

"Onze klanten lopen achterop bij artificiële intelligentie omdat het hen aan de gepaste competenties en infrastructuren ontbreekt", verklaart Tom Burns, senior vice president bij Dell Technologies Integrated products & Solutions.

Door de handen ineen te slaan willen de bedrijven Dell EMC en VMware hun klanten helpen om het proces van het uitvoeren van AI-workloads in hun gevirtualiseerde omgevingen te vereenvoudigen.

Show More
Back to top button
Close
Close