Nieuwe CEO voor Belgian Mobile ID

Vanaf 1 juni eerstkomend zal Stephanie De Bruyne het bedrijf leiden dat aan de basis ligt van de bekende mobiele identiteitsapp itsme. Met de ambitie om de oplossing een permanente verankering te bezorgen in he Belgisch digitaal landschap.

post-image-3

Stephanie De Bruyne heeft vele jaren ervaring in de financiële en digitale wereld, waar zij verschillende leidinggevende functies uitoefende.

Zij begon haar loopbaan bij Bain & Company. In 2010 vervoegde zij de rangen van BNP Paribas Fortis waar zij achtereenvolgens verantwoordelijk was voor de digitale kanalen evenals voor product management bij de Retail & Private Banking activiteiten.

In het kader van deze functies heeft zij met name deelgenomen aan de lancering en integratie van itsme in de mobiele applicaties van de bank.

Na haar carrière bij BNP Parisbas Fortis heeft zij zich toegelegd op de lancering van een Europese fintech speler. Nu volgt zij Kris De Ryck op, die CEO wordt van Batopin.

"itsme is een unieke applicatie die over een enorm groeipotentieel beschikt. Wij zullen blijven werken aan de toekomst van een digitale identiteit in België en de rest van Europa", aldus Stephanie De Bruyne.

Show More
Back to top button
Close
Close