Veeam vergroot zijn marktaandeel

De specialist in cloud back-up kondigde een sterke toename aan van de bestellingen van licenties en een jaarlijkse groei met 21%, wat leidde tot een belangrijke aanwas van zijn marktaandeel.

post-image-3

Het bedrijf Veeam, specialist in oplossingen voor databack-up in de cloud, noteerde voor het 1e trimester 2020 een stijging van zijn jaarlijkse inkomsten met 21% vergeleken met dezelfde periode het jaar tevoren.

Het bedrijf telt momenteel meer dan 375.000 klanten en noteert een stijging met 97% van zijn bestellingen voor abonnementen op de Veeam Universal Licence oplossingen. Veeam vertoont bovendien in het laatste semester de grootste groei van zijn omzetcijfer van het ene jaar op het andere.

"De eerste maanden van het jaar waren atypisch voor ieder van ons. Wij waren verplicht om anders te werken, ervoor te zorgen dat wij onze medewerkers, klanten en partners in deze periode beschermden. En tegelijkertijd de activiteit en de bescherming van gegevens verder te verzorgen", aldus Bill Largent, CEO van Veeam.

Volgens het bedrijf is een van de doorslaggevende elementen voor de indrukwekkende commerciële groei van het verleden trimester het gevolg van de recente lancering van "Veeam Availability Suite v10, een oplossing voor het beheer en de bescherming van data in de hybride cloudomgeving, die meer dan 150 functionaliteiten en verbeteringen bevat.

Van deze versie werden tot vandaag meer dan 1750.000 unieke exemplaren gedownload in de twee maanden sinds de lancering ervan.

Show More
Back to top button
Close
Close