Rockwell Automation neemt het bedrijf ASEM over

De gigant in industriële automatisering en digitale transformatie heeft de overname afgerond van het Italiaanse bedrijf ASEM. Een overname waarmee Rockwell zijn productaanbod kan uitbreiden tot een breed gamma soft- en hardware voor interface tussen mens en machine, industriële pc`s en andere beveiligde industriële oplossingen.

post-image-3

Rockwell Automation heeft het acquisitieproces voor de in Italië gevestigde leverancier van digitale automatiseringstechnologie afgerond. Dankzij deze strategische overname krijgt de automatiseringsgigant een breed gamma soft- en hardware voor mens-machne interface, industriële pc`s, mogelijkheden voor toegang vanop afstand, en beveiligde industriële IoT-gateway-oplossingen in handen.

De overname moet Rockwell ook in staat stellen om een snellere time-to-market te realiseren, de cost of ownership te verlagen, het gebruik van activa te verbeteren en de commerciële risico`s beter te beheren.

"ASEM`s kracht op de industriële pc-markt en zijn expertise zullen ons portfolio van besturings- en visualisatiesoftware en -hardware verder uitbreiden en ons vermogen verbeteren om geïntegreerde, hoogperformante automatiseringsoplossingen aan te bieden", aldus Fran Wlodarczyk , Senior Vice-President Architecture & Software bij Rockwell Automation.

Show More
Back to top button
Close
Close