Infomat overgenomen door Kerridge Commercial Systems

De provider van software voor bedrijfsbeheer meldt dat hij het Antwerpse IT-bedrijf Infomat overgenomen heeft. Een aankoop die kadert in een strategie om de activiteiten van Kerridge uit te breiden op de Belgische markt.

post-image-3

Deze overname, die voor het Britse bedrijf KCS met zijn 25.000 klanten in Europa strategisch is, betekent voor het bedrijf Infomat een positieve commerciële evolutie. Dat laatste zal namelijk de ontwikkeling van zijn IT-activiteiten in België kunnen voortzetten bij een groot IT-bedrijf dat in ERP-oplossingen gespecialiseerd is.

"Deze eerste overname in België biedt ons een geografische uitbreiding van de markt, maar oook een taalkundige uitbreiding, met klanten in Brussel en Wallonië. Onze waaier aanvullende producten zal ons in staat stellen om de bestaande klanten beter te dienen en de toekomstige klanten een aantrekkelijke portefeuille producten te bieden", aldus Ian Bendelow, CEO van Kerridge Commercial Systems.

Het bedrijf Infomat, opgericht in 1997, heeft momenteel kantoren in Antwerpen, Luik en Arnhem (Nederland), en heeft een complementaire positie ten opzichte van Kerridge Commercial Systems, vermits de tweede bedrijven "zich richten tot hetzelfde type bedrijven en over tal van verticale oplossingen beschikken waarmee Infomat toegang krijgt tot andere bedrijfssectoren".

"Wij beschikken over een technisch en zakelijk team van 46 ICT-professionals die, dankzij deze overname, toegang zullen hebben tot de competenties en expertise van een internationaal team van 1.100 collega`s waarmee zij ideeën kunnen uitwisselen", zegt van zijn kant Stephan Van Bulck, CEO van Infomat.

Show More
Back to top button
Close
Close