Sage biedt een gratis virtuele assistent aan om financiële vragen rond de crisis te beantwoorden

De specialist in boekhoudoplossingen in de cloud heeft beslist om gratis een slimme assistent ter beschikking van de accountants te stellen die vragen met betrekking tot COVID-19 moet beantwoorden.

post-image-3

Het bedrijf Sage werkt samen met de Antwerpse onderneming Accounton om de boekhoudkantoren gratis een assistent met artificiële intelligentie aan te bieden. Het is de bedoeling dat zij repetitieve taken kunnen automatiseren zodat zij efficiënter kunnen werken en hun klanten meer diensten met toegevoegde waarde kunnen bieden.

"De huidige crisis toont dat de digitalisering de bedrijven een aanzienlijk voordeel biedt. Deze virtuele assistent kan een eerste stap zijn in de digitalisering van de boekhoudkantoren, door hen te bevrijden van een aantal simpele maar tijdrovende taken, zodat zij zich aan activiteiten met een grotere toegevoegde waarde kunnen wijden", aldus een verheugde Alex Doscche, Managing Director van Sage Belux.

Het bedrijf Accounton, dat sinds een jaar actief is in de boekhoudsector, biedt virtuele assistenten aan voor vaak gestelde vragen die met name betrekking hebben op de statuten van bedrijven of beroepskosten. De assistent kan ook afspraken inplannen en contracten automatiseren om de data die de boekhouder moet invullen te verminderen.

Show More
Back to top button
Close
Close