Nieuwe directie voor de IT-afdeling van SPIE Belgium

Guy Verstraeten heeft op 16 maart jongstleden zijn nieuwe functie aangevangen als Directeur van de ICS-afdeling van SPIE Belgium. Hij volgt Bruno Borremans op, die deze functie gedurende twee jaar uitoefende.

post-image-3

Na twee jaar aan het hoofd van de afdeling ICS van SPIE Belgium heeft Bruno Borremans beslist om zijn loopbaan een nieuwe wending te geven. Op 16 maart 2020 heeft hij de fakkel doorgegeven aan Guy Verstraeten, die voortaan de leiding zal hebben van de afdeling die draait rond ICT-oplossingen en digitale transformatie.

Guy begon zijn loopbaan bij IBM als consultant in System Management, en zette die in 2006 verder bij Accenture als Manager Technology Consulting. 3 jaar later vervoegt hij de Cegeka-groep waar hij achtereenvolgens de functie van Business Unit Manger voor de afdeling Managed Services uitoefent en van Directeur van de afdeling Cloud Solutions & Projects.

Met zijn IT-expertise en zijn kennis van de industriële sector zal hij kunnen instaan voor de ontwikkeling van de ICS-afdeling op de Belgische markt.

"Het is mijn topprioriteit om de juiste waardeproposities uit te werken voor de behoeften van onze klanten, geleverd tegen de juiste prijs en door gekwalificeerde mensen", zegt Guy Verstraeten.

Show More
Back to top button
Close
Close