Filip Verstockt neemt de leiding over Orange Cyberdefense Belgium

De telecomoperator heeft Filip Verstockt benoemd tot algemeen directeur van de afdeling `Cyberdefense` van het bedrijf, dat de bedrijven SecureLink Belgium, ZionSecurity en Orange Cyberdefense Evere omvat.

post-image-3

Nadat het in juli 2019 de activiteiten overnam van SecureLink en ZionSecurity, waagt de telecomoperator een nieuwe stap door de drie bedrijven te integreren binnen de entiteit Orange Cyberdefense Belgium. Een afdeling die voortaan geleid wordt door Filp Verstockt.

Die is zijn loopbaan begonnen bij IT-integrator Telindus, waarna hij in 2000 in dienst kwam van Orange Business Services. Daar oefende hj verschillende functies uit tot in 2007, wanneer hij verantwoordelijk wordt voor de commerciële afdeling van het bedrijf.

In 2014 neemt Filip Verstockt de leiding over het Sales & Solution Architects team van Orange Mobile Enterprise, waarna hij een korte passage doorbrengt bij Alcatel-Lucent Enterprise als eerste vicepresident voor de regio Noord-Europa.

"Met zijn 300 experts heeft de nieuwe entiteit Orange Cyberdefense Belgium de mogelijkheid om de klanten plaatselijk te ondersteunen, daar waar zij zich bevinden, zelfs wanneer zij filialen in het buitenland hebben. Onze omvang is uniek in de sector", aldus Filip Verstockt.

Show More
Back to top button
Close
Close