Een ERP-platform om professioneel thuiswerken te ondersteunen

De Brugse bedrijven PraktijkCoach, CareCoach en Webdoos verlenen ICT-ondersteuning aan huisartsen tijdens de huidige gezondheidscrisis.

post-image-3

"Een ICT-infrastructuur die goed werkt kan mensenlevens redden", herhalen specialisten met gezond verstand.

De Brugse bedrijven PraktijkCoach en CareCoach hebben, samen met Webdoos, beslist om ICT-ondersteuning te verlenen aan huisartsen tijdens de huidige gezondheidscrisis. De IT-bedrijven melden dat zij "vijf extra wachtposten geïnstalleerd hebben dankzij een ERP-platform dat thuiswerken mogelijk maakt."

Meer dan ooit moeten artsen hun werk kunnen doen. De drie bedrijven zorgen er daarom voor dat deze ondersteuning goed werkt: "onze werknemers doen het van thuis uit, dankzij de ERP-software die speciaal ontwikkeld werd voor telewerken".

Met de tool, ontwikkeld door het agentschap Webdoos, kan men ICT-diensten op afstand aanbieden. Buiten een planning-tool biedt het platform CRM-functies, een helpdesksysteem en een facturatiemodule.

Het bijzondere van de oplossing is dat tal van geautomatiseerde processen geïntegreerd worden, zoals de centralisering van het telefoonsysteem, zo verklaren Stijn Blomme en Stijn Verplancke, managers van Webdoos.

Show More
Back to top button
Close
Close