Cisco en Schneider Electric willen de groei van tussenhandelpartners stimuleren

De twee bedrijven hebben een nieuwe oplossing voorgesteld, die de tussenhandelpartners en aanbieders van managed services (MSP) moet toelaten om de edge computing-omgevingen van hun klanten te ondersteunen.

post-image-3

Cisco en Schneider Electric zijn vastbesloten om de handel van hun hele netwerk te stimuleren, dankzij de beheerscapaciteiten die mogelijk gemaakt werden door de integratie van de EcoStruxure IT en Intersight oplossingen.

Die twee moeten de tussenhandelpartners en de MSP in staat stellen om de edge computing-omgevingen van de klanten te bewaken en te ondersteunen. En om een optimale beschikbaarheid te verzekeren, dankzij voorspellende bewaking, terwijl ook het risico op een onverwachte onderbreking verminderd wordt door de EcoStruxure IT Expert applicatie en diens nieuwe cybersecurity-functies.

De nieuwe oplossing Hyperflex, die tijdens de Cisco Live voorgesteld werd, moet volgens het IT-bedrijf de klanten en servicepartners toelaten om de uitdagingen die Edge Computing stelt, gemakkelijk aan te gaan. En dat door "met 50% de tijd voor het op de markt brengen en met 35% de engineeringkosten" te verminderen.

De oplossing biedt bovendien de tussenhandelpartners opportuniteiten voor extra-inkomsten via dienstverlening voor installatie, bewaking en onderhoud.

"Cisco en Schneider Electric zijn al meer dan 15 jaar Alliance Partners. Een samenwerking die de partners toelaat om geavanceerde vooraf geïnstalleerde systemen te leveren, met de zekerheid dat de oplossing op voorspelbare manier zal functioneren zodra die operationeel is", zo verklaarde Rob McKernan, Senior Vice President van Secure Power Europe bij Schneider Electric.

Show More
Back to top button
Close
Close