Strategisch partnerschap tussen Lenovo en SentinelOne

De twee bedrijven hebben een strategische partnerschap afgesloten om de op AI gebaseerde beveiligingsoplossing voor terminals ThinkShield te integreren.

post-image-3

De Chinese computergigant heeft een commercieel partnerschap afgesloten met beveiligingsspecialist SentinelOne om in het beveiligingsportfolio Thinkshield van Lenovo ook een beschermingsplatform voor terminals op te nemen.

De klanten van Lenovo zullen voortaan de mogelijkheid hebben om toestellen te kopen voorzien van een real time preventie, een IoT beveiligingsoplossing en bescherming van de werklast in de cloud, dankzij een gepatenteerde gedrags-AI.

De beveiligingsoplossing die aan de basis ligt van het ThinkShield portfolio van Lenovo, moet de klanten beschermen, maar ook de werkposten, de servers, de werklast in de cloud en IoT toestellen.

De artificiële intelligentiemodellen die op elk toestel aanwezig zijn, moeten die toestellen in staat stellen om zichzelf meteen tegen elke aanval te verdedigen. De gedrags-AI van SentinelOne vervangt volledig de antivirus, en biedt preventie, detectie, behandeling en real time tracking van de  bekende en nieuwe malwarestammen.

Show More
Back to top button
Close
Close