NRB verwerft de talentfabriek People & Technology

De Belgische ICT-dienstverlener meldt de overname van het Waalse bedrijf dat actief is in IT-advies en ondersteuning. Een overname die de NRB-groep toelaat om haar positie in `managed staffing` te versterken in een context die gekenmerkt wordt door een schaarste aan IT-talenten.

post-image-3

Het gespecialiseerde bedrijf People & Technology, dat in Corroy-Le-Grand gevestigd is, stelt IT-profielen ter beschikking van bedrijven, gaande van IT-verantwoordelijken, projectleiders, analisten en systeemingenieurs tot cloud-experten, softwareontwikkelaars en testers.

Het bedrijf, opgericht in 2002, realiseert een omzetcijfer van 7 miljoen euro met 70 medewerkers, en het heeft klanten in verschillende sectoren zoals banken en verzekeringen, de openbare en farmaceutische sector, de industrie.

"Deze overname kadert in onze ambitie om tegen 2022 de drijvende motor te worden van de digitale transformatie in ons land. Wij bieden daarmee een antwoord op de groeiende vraag van onze klanten om beroep te doen op de geschikte informatica-expertise in functie van hun specifieke behoefte, en voor de gewenste duur", zo verklaart Pascal Laffineur, Chief Executive Officer van NRB Groep.

Het vijfjarenplan van het bedrijf voorziet om 500 miljoen euro omzetcijfer te realiseren in 2022, dankzij de versterking van hhaar waaier diensten en de expansie van haar activiteiten.

Show More
Back to top button
Close
Close