Vincent Backes komt aan het hoofd van Hewlett Packard Enterprise Luxemburg

Vincent Backes wordt Country Manager Luxemburg bij Hewlett Packard Enterprise. Met als ambitie de reputatie van HPE in het Groothertogdom verder uit te bouwen.

post-image-3

Na eerst commercieel directeur geweest te zijn wordt Vincent Backes nu nationaal directeur voor Luxemburg bij Hewlett Packard Enterprise. Het zal zijn doel zijn om het bedrijf zijn positie van koploper op de markt te laten behouden.

Vincent Backes heeft meer dan 25 jaar ervaring in de technologiesector, met op zijn actief verschillende sleutelfuncties in de verkoop bij IT-bedrijven als Sun Microsystems, Oracle en Dell EMC.

Hij zal zich voortaan focussen op de tevredenheid van klanten en strategische partners, om de doelstellingen van het bedrijf in Luxemburg te bereiken, waar hij de betrokkenheid van zijn werknemers wil versterken.

Om het aanbod van HPE nog meer te promoten heeft de nieuwe Country Manger al verschillende evenementen geprogrammeerd, waaronder het SAP forum Belux op 10 juni eerstkomend, de Golden-i Gala & Awards op 11 juni, en ook het `Gala It One` in december dit jaar.

"Ik wil het bedrijf Hewlett Packard beter leren kennen in Luxemburg. HPE is meer dan een geavanceerd technologiebedrijf: het biedt een unieke aanpak van de wereldwijde markt dankzij zijn GreenLake-aanbod. Een waaier oplossingen voor gebruik door de consumenten", aldus Vincent Backes.

Show More
Back to top button
Close
Close