Investlink neemt de controle over Kappa Data

Het investeringsfonds dat eigenaar is van Securelink treedt toe tot het kapitaal van Kappa Data, een bedrijf voor de distributie van IT-oplossingen. Een financiële participatie gemotiveerd door ambities voor commerciële groei.

post-image-3

Het investeringsfonds dat in handen is van Hans Van Erum, Bert Van Loco en Frank Staut heeft een participatie genomen in Kappa Data, de verdeler van oplossingen voor netwerken, beveiliging en IoT dat onlangs verkozen werd tot "Channel Awards Best Belgian Distributor".

De strategische operatie moet de groeiambities van het bedrijf Kappa Data ondersteunen, dat goed gekend is bij IT-resellers in België en Nederland.

"Onze verkopen en winst zijn in de vijf voorbije jaren verdubbeld, en wij hebben de ambitie om ons omzetcijfer in de volgende vijf jaar te verdubbelen", zo verklaarde Chris Willems, managing partner bij Kappa Data.

Patrick Casteels, eveneens Managing Partner bij Kappa Data, verheugt zich over deze financiële operatie: "Dankzij de participatie van het investeringsfonds Investlink hebben wij een zeer solvabele partner die de markt kent, dankzij hun succesverhaal met Securlink".

De eigenaars van Investlink zijn trouwens niemand anders dan de oprichters van Securelink, dat verleden jaar overgenomen werd door Orange Cybersecurity.

Show More
Back to top button
Close
Close