Projective neemt de IT-talentenfabriek Exellys over

De specialis in het beheer van financiële projecten meldt dat hij de meerderheid van de aandelen van het in Mechelen gebaseerde Exellys, een incubator van technologische talenten, overgenomen heeft.

post-image-3

Door het samensmelten van de twee bedrijven kan de groep nu meer dan 300 consultants afstemmen op een omzet van meer dan 45 miljoen euro. Raf Seymus, de huidige CEO en oprichter van Exellys, treedt toe tot de beheerraad van Projective, als managing partner van Stellar Labs. Hij verlaat zijn post als CEO van Exellys en wordt ad interim vervangen door Stefan Dierckx, wat de enige verandering in het beheer betekent als gevolg van de nieuwe overnam.

Exellys blijft dus een onafhankelijk bedrijf, waarvan de dagelijkse operaties niet rechtstreeks geïntegreerd worden in Projective.

"Als lid van de beheerraad van Projective zal ik bijdragen aan het nastreven van een verdere groei en de versterking van Projective en Exellys. Bovendien zal ik me focussen op Stellar Labs in mijn functie van managing partner van dit veelbelovend bedrijf", zo stipt Raf Seymus aan.

Het bedrijf Projective werd in 2006 opgericht, en het was zijn ambitie om een aanzet te geven tot verandering in de financiële sector. Het werd recent geconfronteerd met een groeiende vraag om meer jonge, ervaren talenten te integreren in de teams van zijn klanten, zowel in België als in de rest van Europa.

Show More
Back to top button
Close
Close