Een nieuwe oplossing om mobiele dreigingen in te dammen

Het bedrijf Sophos stelt "Intercept X for Mobile" voor, een nieuwe beveiligingsoplossing voor Chrome OS en de toestellen die onder Android en iOS draaien.

post-image-3

De specialist in cybersecurity lanceert "Sophos Intercept X for Mobile", een oplossing met nieuwe beveiligingsfuncties voor de Chrome OS-toestellen en een verbeterde verdediging tegen mobiele dreigingen voor Android en iOS toestellen.

De nieuwe tool maakt zich sterk de aanvallen van cybercriminelen efficiënt te bestrijden en andere `fleeceware` applicaties, die de lichtgelovige gebruikers overfactureren, een nieuwe plaag die recent ontdekt werd.

"Discrete cybercriminelen richten zich steeds vaker op mobiele toestellen, om aanvallen met een financieel doel te lanceren, of om gemakkelijk toegang te krijgen tot de aangesloten bedrijfsnetwerken. Geen enkel mobiel toestel is veilig, en de aanvallers rekenen op onbeschermde toestellen en niet gepatchte zwakke plekken om hun aanvallen te lanceren", aldus Dan Schiappa, chief product officer bij Sophos.

De nieuwe oplossing "Intercept X for Mobile" is gebaseerd op dezelfde "deep learning antimalware" technologie die ook in Intercept X voor Windows, macOS en server gebruikt wordt. Het moet de gebruikers en hun data beschermen tegen de laatste nieuwe mobiele dreigingen.

Intercept X for Mobile is gratis verkrijgbaar bij de App Store van Apple en bij Google Play.

Show More
Back to top button
Close
Close