UpFront zorgt voor de vernieuwing van het IT-park bij keukenbedrijf Eggo

De IT-afdeling van Ricoh meldt dat zij het volledige park van pc`s en laptops van keukenbouwer Eggo vernieuwd heef. Dat komt neer op 250 werkposten en 140 laptops in diens 50 verkooppunten n België.

post-image-3

Het Belgisch bedrijf Eggo koos UpFront om meer dan 250 werkposten en 140 laptops te vervangen in zijn 50 verkooppunten in België en Luxemburg, en ook op zijn administratieve en support-sites. Eggo wendde zich tot het duo Ricoh-UpFront na een gespierde aanbesteding, waarbij het duo het moest opnemen tegen gerenommeerde concurrenten, en een offerte indiende dat "op financieel vlak het beste aansprak".

De keuze voor "extreem krachtige" computers zou de medewerkers van Eggo moeten toelaten om dagelijks efficiënter en comfortabeler te werken. De IT-installatie werd uitgevoerd door de technici van Ricoh Belgium.

"De uitdaging was om computers te leveren die krachtig genoeg zijn om de software voor het uittekenen van keukens te ondersteunen, die enorm veel computerkracht vergt".

De vernieuwing van het park ging gepaard met een overgang van Windows 7/8 naar Windows 10, een strategische technologische sprong, vermits Microsoft officieel aangekondigd heeft dat de ondersteuning van Windows 7 eindigt in januari 2020.

Show More
Back to top button
Close
Close