Panasonic Toughbook, de onbetwiste koploper voor robuuste tablets en laptops

De fabrikant van mobiele toestellen, bestemd voor industriële omgevingen, bevestigt zijn plaats als koploper op de Europese markt. Zijn verkoop van robuuste tablets en pc`s oversteeg die van zijn vier directe concurrenten samen.

post-image-3

Volgens een onderzoek van VDC Research heeft Panasonic Toughbook zijn eerste plaats als fabrikant van robuuste tablets en laptops in Europa geconsolideerd. Het bedrijf staat hiermee voor het 18e jaar op rij aan het hoofd van deze markt, waar zij 51% van de verkopen vertegenwoordigt sinds de recente release van zijn laatste model, de Toughbook 55. Een toestel dat een nieuwe standaard vestigt in de industrie voor robuuste mobiele toestellen, door de gebruikers de mogelijkheid te bieden om hun terminal op het terrein te configureren in functie van hun behoeften.

Ook dit jaar behoudt Panasonic Toughbook zijn status als koploper op een markt die steeds competitiever geworden is, gezien het groeiend aantal nieuwe leveranciers van robuuste tablets.

Het bedrijf zou hiermee op de Europese markt van robuuste tablets een aandeel van 41% in de verkoop bezitten, waarmee het de verkoop van zijn vier voornaamste concurrenten samen overtreft.

Show More
Back to top button
Close
Close