Fortinet België versterkt zijn management

De specialist in cybersecurityoplossingen breidt zijn managementteam in België uit als antwoord op de versnelde groei van het bedrijf op de BeLux-markt.

post-image-3

Fortinet wordt volgens de `Security Appliance Tracker` van IDC beschouwd als de belangrijkste leverancier van beveiligingsoplossingen in België met een marktaandeel van 28,1%. Het wil nu zijn positie consolideren door zijn managementteam te versterken met de komst van Maud Gilson en Patrick Commers. Zij vervoegen Country Manager Filip Savat en Systems Engineering Manager Yves Lemage aan het hoofd van Fortinet BeLux.

Maud Gilson neemt als Team Lead Channel Accounts Manager de leiding van alle Channel Accounts Managers. Zij zal vooraan de relaties met alle partners onderhouden. Haar carrière bij Fortinet startte in 2016, nadat zij onder andere bij Dell gewerkt had.

Patrick Commers van zijn kant zal als Senior Manager Major Accounts alle accountmanagers in België leiden, zowel voor de private als publieke sector. Hij begon in 2011 te werken voor Fortinet en was voorheen Business Unit Manager Public voor de publieke overheden, onderwijs en gezondheidszorgen.

"Fortinet BeLux kende in de 12 voorbije jaren een enorme groei, en de toekomst ziet er gunstig uit. Wij blijven dus zwaar investeren in medewerkers die de klanten kunnen bijstaan met de nodige expertise in beveiliging, zowel op technisch als commercieel gebied", aldus een verheugde Filip Savat, Country Manager BeLux bij Fortinet.

Show More
Back to top button
Close
Close